onsdag 30 oktober 2013

Angående falska anklagelser



Att Grön Aktion skulle ha någonting med sabotaget på GA Biotech att göra är felaktigt och enbart ett sätt av GA biotech att frånsäga sitt ansvar och lägga skulden på någon annan.  

Att ett så stort företag som GA biotech lägger skulden på en mindre frivillig grupp som kämpar för att bevara Umeås miljö är enbart ytterligare ett tecken på de brister som finns internt inom företaget. GA Biotech bör istället fokusera på att åtgärda sina säkerhetsbrister och lägga resurser på att motverka att utsläpp i framtiden förekommer.

-”Det är inte första gången som GA Biotech pekar med stora handen mot en mindre miljöorganisation. Vilket är sorgligt men vi kommer att fortsätta vår fredliga kamp för ett hållbart samhälle.” Säger Jacob Westman, kommunikationsansvarig på Grön Aktion. 

Vi vill tydliggöra att grön aktion är en liten fredlig organisation som består av ideelt arbetande umeåbor. Vårt mål med Grön aktion är att värna om Umeås miljö och sträva efter ett hållbart samhälle. Vi tror på demokrati och rätten att göra sin röst hörd. Vem ska annars kämpa för Umeås gröna framtid om inte Grön Aktion.

Siri Nygren
Pressansvarig Grön Aktion
0730429037

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar